27 Ağustos 2013 Salı

2013 Yenice Dağ Bisikleti Kupası


 Merhaba Bisiklet dostlarım;Karabük ün Yenice ilçesinde bu yıl üçüncü kez dağ bisikleti yarışmasında bir araya geldik. Tabiiki bunda en büyük emek ve teşekkür bizleri bu güzel ortamda buluşturup ağırlayan eski federasyon başkanımız sayın Ünal Tolun dur.kendisine ve bu yarışmasın yapılmasında emeği geçenlere çok teşekkürler ediyoruz.Gerçi epeyce erkek bir vakitte yapılacağı duyurulan müsabakaya katılım sanırım katılımcıların  konaklama çekebilecekleri sıkıntılar olabilir diye katılım beklentinin altında kaldı diyebiliriz.Ama güzel bir doğa harikası köyde yapılan bu yarışmalarda olmaktan mutlu olduk.
 Zaten Ünal bey in amacı bisikletçileri bisiklet dostlarını bir araya getirmek ve ski günlerden sohbet etmek ve yeni yeni yerleri farklı ortamları insanlara tanıtmaktı. Buna da kısmen  muvaffak oldu da zaten.
Bu yarışmalara teşvik edip gelenlere teşekkür ediyor derece alan sporcularımızı da tebrik ediyoruz.Ayrıca son yapılan yarışmaların hemen hepsinde federasyondan genel sekreterimiz Bekir gezer Beyi de aramız da  görmekten memnun olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bir sonraki yarışmamız olan Sivas turunda görüşmek dileği ile hoşçakalın.........


















12 Ağustos 2013 Pazartesi

2013 Balkan Şampiyonası -Romanya

    GENÇ VE YILDIZ ERKEK BİSİKLETÇİLERİMİZDEN BAŞARILI BİR BALKAN ŞAMPİYONASI PERFORMANSI

         Merhaba bisiklet dostlarım: 
Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2013faaliyet programında yer alan ve   02-05 AĞUSTOS 2013 tarihlerinde ROMANYA ’da yapılan“BALKAN GENÇLER VE YILDIZ ERKEKLER BİSİKLET ŞAMPİYONASI ” yapılmış olup  ilimiz Kocaeli Brisaspor bisiklet takımından bu müsabakalara katılan yıldız sporcumuz SEFA BÜLBÜL 60 km lik 
yol yarışmasında BALKAN İKİNCİSİ oldu.Yine gençler müsabakasına katılan ve 2013 yılı Türkiye şampiyonu ünvanına sahip sporcumuz ONUR BALKAN 18 KM LİK  ZAMAN KARŞI YARIŞMASINDA İKİNCİLİK  kazanmışlardır.2013 balkan şampiyonasında başarılı sonuçlar alan bu iki sporumuz Gençlik Gençlik Hizmetleri ve Spor kulübümüz bünyesinde yetiştirilmiş ve yetenekleri doğrultusunda Brisaspor bisiklet takımına gönderilmişlerdir.Ancak dikkati çeken şu gerçek gözden kaçırılmamalı.Bir hafta önce Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa yol ve Hollanda da yapılan Avrupa gençlik olimpiyatlarına götürülen ve deyim yerindeyse berbat olan bir sonuçla dönülmüştü.Milli takım sporcularını seçenler gerçekten emeğe ve yeteneğe bakmadan seçimde bulunurlarsa olacak olan budur.Çok yazık ve içler acısı türk  bisiklet sporunun durumu ve geleceği.Hakkımızda her şeyin hayırlısı yinede. Sporcularımızı Balkan Yol Şampiyonasındaki başarılarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.