26 Kasım 2013 Salı

2013 Kartepe Öğretmenler Bisiklet Yarışması

Merhaba Dostlar;
Kartepe ilçemizde tekrar yarışmak için buluştuk.Yağmurlu bir gün olmasına rağmen güzel bir organizasyon yaşadık.Katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ediyor,dereceye giren sporcuları tebrik ediyor
başarılarının devamını diliyoruz.
Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Bisiklet İl Temsilciliği Kartepe Belediyesi,  işbirliğinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen bisiklet yarışları büyük ilgi gördü. Kartepeli miniklere bisiklet sporunu sevdirmek ve bisiklet kullanmaya teşvik amacıyla düzenlenecek yarışlara 123 öğrenci katıldı. yarışmalar Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi çevresinde 700 metrelik alanda kategorilerine göre tur sayıları üzerinden yapılan yarışmalar oldukça çekişmeli geçti. Kız ve erkek öğrenciler kategorilerinde madalya için pedal çevirdiği yarışlarda ilk startı Belediye Başkanı Şükrü Karabalık verdi. 
Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Bisiklet İl Temsilcisi Mehmet Bozdemir, Uluslararası Bisiklet Hakemi Emin Kahyaoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdurrahman Kayabaş ve Mustafa Özden'in de start verdiği yarışlarda dereceye giren yarışmacılara ödül ve madalyalarını da protokol üyeleri takdim etti. 
1998-1999-2000 doğumlu kızlarda Eşref Uslu Ortaokulu'ndan Sena Başar, Yıldız Entegre Okulu'ndan Halime Öztürk ve Yıldız Entegre Okulu'ndan Meltem Kolay ilk üçe girdi. 
2001-2002-2003 doğumlu kızlarda 17 Ağustos Ortaokulu'ndan İrem Ağırman, Pakmaya Ortaokulu'ndan Burçin Oğuz ve 17 Ağustos Ortaokulu'ndan Zehra Savur ilk üçe girdi. 
2002-2003 doğumlu erkeklerde Hacı Halim Karslı Ortaokulu'ndan Eren Aydıner, Hacı Halim Karslı Ortaokulu'ndan Emirhan Yerlikaya ve Pakmaya Ortaokulu'ndan Ramazan Taş ilk üçe girdi. 
2001 doğumlu erkeklerde İstasyon Ortaokulu'ndan Erdem Parlak, Hacı Halim Karslı Ortaokulu'ndan Bedirhan Şişman ve Hacı Halim Karslı Ortaokulu'ndan Mert Ali Özkanlı ilk üçe girdi. 
2000 doğumlu erkeklerde Eşref Uslu Ortaokulu'ndan Batuhan Altun, Hacı Halim Karslı Ortaokulu'ndan Ertuğrul Yerlitürk ve Halise Türkkan Ortaokulu'ndan Emrah Öz ilk üçe girdi. 
1997-1998-1999 doğumlu erkeklerde Yıldız Entegre Lisesi'nden Emirhan Memiş, Fevziye Tezcan EML'den Nurdoğan Kuzu ve Fevziye Tezcan EML'den Mustafa Namlı ilk üçe girdi. 

Yarışlara katılan öğrenciler arasında yapılan kura ile hediye çekilişi sonunda Yunus Meriç, Muhammed Özdemir, Salih İnci ve Abdul Kadir Sert bisiklet kazanırken, Hamir Sert, Yunus Emre Durum, Mert Mete, Muhammed Öz, Eray Dereköy ve Mustafa Bekender de saat kazandı.















23 Kasım 2013 Cumartesi

2013 KOCAELİ OLİMPİYAT HAZIRLIK MERKEZİ



 Merhaba dostlar ;Türk sporunda  belkide eğer suitimal edilmezde devam ederse,2016 -2020 olimpiyatlarına ve sonraki olimpiyatlara sporcu hazırlayacak ülkemiz genelinde  Hedefi yetenekli ve başarılı sporculara sportif, sağlık, eğitim ve sosyal alanlarda gerekli alt yapı hizmetlerini sunularak olimpik düzeyde elit sporcu olarak yetiştirmektir.
12  Olimpiyat Sporcu Hazırlık Merkezi (TOHM) dan biri Kocaeli ilimizde bu gün itibarıyla 23.11.2013 genel müdür yardımcımız Tamer Taşpınar il protokolü sporcu velileri ve diğer müsafirler ile birlikte  İzmit Seka Park otelde açmış bulunmaktayız.Merkezimizde 18 bisiklet sporcusu ve 2 antrenörü olmak üzere diğer iki branş tanda (tekvando ve Atletizm)28 sporcu ve 3 antrenör bulunmaktadır.Kocaeli Olimpiyat hazırlık merkezimizin açılışı için aramızda bulunan yönetim kurulu üyemiz sayın İrfan Çelik beye ve göndermiş olduğu vekiline  katılımlarından dolayı sporcu ailelerine,merkezlerin açılmasında emeği geçen Başta Bakanımız Suat Kılıç beye ve diğer herkese bisiklet camiası olarak çok   teşekkürler ediyor olimpiyat sporcu merkezlerimizin hayırlı olmasını canı gönülden diliyor saygılar sunuyorum. hoşçakalın.......



21 Kasım 2013 Perşembe

2013 Bisiklet Okul Tanıtımı 1


Merhaba bisiklet dostları:Bu yıl ilk kez bisiklet sporu tanıtımı ve bisiklet sporuna öğrenci seçimi için Sabancı Anadolu teknik meslek lisesi toplantı salonunda yaklaşık 120 kişin katıldığı   9ncu sınıf öğrencilerine bisiklet sporu ve kazanımları ile ilğili detaylı bilğiler verilerek öğrencilerin bisiklet sporuna dikkatleri çekilmeye çalışıldı.Bisiklet sporundan seçilmiş video gösterimi ve aynı okulda okuyan bisikletçimizin bisiklet ve kıyafetleri ile canlı mankenliği öğrencilerin ilğisini daha da çektiğini ve heveslendiklerini fark ettik.Bu tür okul tanıtımları daha sonraki günlerde başka okullardada bir proğram dahilinde devam edecektir.
Katkılarından dolayı okul müdürü,müdür yardımcıları ve beden eğitimi öğretmenine toplantıya katılanlara teşekkürler ediyoruz.
saygılarımla..................

10 Kasım 2013 Pazar

2013 Atatük'ü Anma Bisiklet Gezisi

 Merhaba bisiklet dostları:
Bugün Cumhuriyetimizin kurucusunun ölüm yıl dönümünde bizde kocaeli bisiklet sporcuları ve bisiklet dostları olarak anma etkinliğinde buluştuk. İzmit Belediyemizinde destek verdiği bisiklet gezimiz topluca yapılan kahvaltı ile sona erdi.Etkinliğimize katılan tüm bisiklet dostlarımıza teşekkür ediyoruz.
Hoşçakalın...................