26 Ağustos 2008 Salı

Nilüfer Mtb Yarışmaları-Bursa



Merhaba Sevgili Bisiklet Dostları;


Oldukça sıcak bir hava 2004 yılı Balkan MTB yarışmasının yapıldıgı parkurda düzenenlen Nülifer Belediyesi MTB yarışmaları için yapılan bu organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyor,Katkılarından dolayı Nilifer Belediyesi başkanınada teşekkür ve tebrik ediyorum.


Türkiyede şu zamana kadar Sonderece iyi ve profosyonelce hazırlanmış bir mtb parkuru görmedik.Bu parkuru hazırlayan arkadaşların hepsini tebrik ediyor,hepsinin ellerine sağlık diyorum.


İnşallah devamı önümüzdeki yıllardada gelecek bir organizasyona benziyor bu mtb müsabakası ama tamamen 2009 yılında yapılacak olan yerel yönetim seçimlerine baglı gözüküyor çünkü devamı aynı zihniyetin başkanlığı kazanması ile olacaktır kanısındayım.Yinede güzel bir hafta sonu mtb organizasyonu oldugu için herkese tekrar teşekkürler ediyoruz.
Sadece dağ bisikletinde sağ solda fazla konuşan

bazı sözüm ona dağ bisikletçilerinin bu güzel oırganizasyona daha fazla sayıda katılarak destek vermeleri gerekirdi.Öyle herşey Bisiklet forum sitesinde oturup birbirlerine internet üzerinden hava atmakla olmuyor bu güzel işler organizasyona katılarak düzenleyenler herzaman destek olmalıyız.İnternet sitesinden biribirlerine caka satmakala olmaz.Daha fazla katılım demek daha iyi ve daha bol ödüllü yarışmalar demektir bunun önemini artık kavrayalım sevgili dağ bisikletçisi arkadaşlarımız. Son olarak yarışmada derece alan tüm sporcuları tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Hoşçakalın









Hiç yorum yok: