27 Ağustos 2013 Salı

2013 Yenice Dağ Bisikleti Kupası


 Merhaba Bisiklet dostlarım;Karabük ün Yenice ilçesinde bu yıl üçüncü kez dağ bisikleti yarışmasında bir araya geldik. Tabiiki bunda en büyük emek ve teşekkür bizleri bu güzel ortamda buluşturup ağırlayan eski federasyon başkanımız sayın Ünal Tolun dur.kendisine ve bu yarışmasın yapılmasında emeği geçenlere çok teşekkürler ediyoruz.Gerçi epeyce erkek bir vakitte yapılacağı duyurulan müsabakaya katılım sanırım katılımcıların  konaklama çekebilecekleri sıkıntılar olabilir diye katılım beklentinin altında kaldı diyebiliriz.Ama güzel bir doğa harikası köyde yapılan bu yarışmalarda olmaktan mutlu olduk.
 Zaten Ünal bey in amacı bisikletçileri bisiklet dostlarını bir araya getirmek ve ski günlerden sohbet etmek ve yeni yeni yerleri farklı ortamları insanlara tanıtmaktı. Buna da kısmen  muvaffak oldu da zaten.
Bu yarışmalara teşvik edip gelenlere teşekkür ediyor derece alan sporcularımızı da tebrik ediyoruz.Ayrıca son yapılan yarışmaların hemen hepsinde federasyondan genel sekreterimiz Bekir gezer Beyi de aramız da  görmekten memnun olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bir sonraki yarışmamız olan Sivas turunda görüşmek dileği ile hoşçakalın.........


















Hiç yorum yok: