16 Kasım 2012 Cuma

2012 Kartepe Atatürk'ü Anma Bisiklet Yarışmaları.











 Merhaba Dostlar:
Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Bisiklet İl Temsilciliği işbirliğinde düzenlenen Atatürk'ü Anma Bisiklet Yarışları büyük ilgi gördü. Kocaeli genelinde bu yıl bir tek Kartepe İlçesi'nde düzenlenen yarışlara ilçedeki çeşitli okullardan 216 öğrenci katıldı.Yarışmaların startını Kartepe kaymakamı Mustafa Ünaldı ve gençlik hizmetleri spor il müdürü Muzaffer Çintumar verdiler. 

14 KASIM 2012 Çarşamba günü Kartepe'de düzenlenen bisiklet yarışları büyük çekişmeye sahne oldu. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki kayıtlar ardından bisiklet yarışmasına katılanlar Kartepe Belediyesi yanındaki parkurda yarıştılar. Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı ve Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Cintimar'ın da kısa süre izlediği yarışlarda lise, ortaokul ve ilkokullar arası kız ve erkek öğrenciler kategorilerinde dereceye girmek için çaba gösterdiler.
 
Yapılan yarışlar ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Bisiklet İl Temsilcisi Mehmet Bozdemir, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, belediye meclis üyeleri Osman Orhan, Hüseyin Ahmet Öztürk, Şükrü Demirci, okul öğretmenleri dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını verdiler.

Ferdi sıralama sonuçları; liseler erkeklerde İskender Genç, Gökhan Ertürk, Emirhan Memiş, Şevki Sarıkaya ve Mert Güç liseler kızlarda ise Halime Öztürk, Meltem Kolay ve Serap Gürkan dereye girdi. 1999-2000 doğumlu erkeklerde Osman Başaran, Batuhan Altun ve Furkan Pekyürek, 1999-2000 doğumlu kızlarda SArenur Üstün, Rabia Nur Sezer, Aleyna Ayşe Karakaya, 2001-2002 doğumlu kızlarda Hilal Okuyan, Ebrar Çuvalcı, İrem İskenderoğlu, 2001-2002 doğumlu erkeklerde Erdem Parlak, Bedirhan Şişman, Mehmet Ali Özkan madalya kazandı.

Okullar takım sonuçların da ise; liseler erkeklerde Fevziye Tezcan Endüstri Meslek Lisesi birincilik, Yıldız Entegre Anadolu ve Ticaret Meslek Lisesi de ikincilik kupasını alırken liseler kızlarda ise birinciliği Yıldız Entegre Anadolu ve Ticaret Meslek Lisesi aldı. 1999-2000 doğumlular kızlarda 17 Ağustos O.O. birinci, Şirinsulhiye O.O. ikinci ve Rahmiye O.O. da üçüncülük kupasını kazandı. 2001-2002 kızlarda 17 Ağustos O.O., birinci, İstasyon O.O. ikinci ve Halise Türkkan O.O. üçüncü oldu. 2001-2002 erkeklerde Hacı Halim Karslı O.O. birinci, Halise Türkkan O.O. ikinci ve İstasyon O.O. üçüncülük kupasını kaldırdı. 1999-2000 erkeklerde Suadiye O.O. birinci, Acısu Türk Fransız Kardeşliği O.O. ikinci ve Rabak  O.O. üçüncü oldu.
















Hiç yorum yok: