25 Aralık 2009 Cuma

Büyükşehir Belediyesinden Kocaeli Bisikletine Destek



Merhaba bisiklet dostları;
Kocaelili altyapı bisikletçilerinin beklemiş olduğu malzeme yardımı nihayet
Kocaeli büyükşehir belediyesi tarafından bisikletçilerimize destek olarak geldi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sporun ve özellikle bisikletin ilimizde biraz daha tabana yayılması adına katkı sağlamak için 41 branşta 381 amatör spor kulübüne 68 bin 115 adet spor malzemesi dağıtacağını duyurdu. Bu malzemelerden Bisiklet sporunda, iki kulüpten 58 sporcuya 264 parça bisiklet malzemesi desteği olarak açıklandı.




Büyükşehir belediyesi spor müdürlüğü bu destegini düzenli bir şekilde yapmakta olup bu yardımın aslan payını daha çok kitlelere hitab eden futbol branşı almaktadır.Ama bisiklet sporu malzeme agırlıklı olduğu için bu dagıtılan bisiklet malzemelerinin tutarını futbol takımlarına verseniz en az üç kulüp faydalanır.Onun için siyasiler ve politikacılar bu tür yardımlara daha çok hizmet anlayışı ile değil oy potansiyeli ile yaklaşırlar kendilerinin ve mensubu oldukları partileri için bu dogaldır zaten türkiye şartlarında.Buyılki yardım geçen yıllara göre daha düzenli ve branşların malzemeleri ilğili il temsilcileri ile birebir görüşülerek belirlendi istekler imkanlar ölçüsünde en gerekliler öncelikli olmak üzere karşılanmaya çalışıldı.Bisiketin malzemelerini il temsilcisi Salih Korkmaz tarafından büyükşehir yetkililerinden teslim alındı.Büyükşehir başkanımıza ve bu malzeme yardımının yapılmasında emeği geçen tüm ilğililere teşekkürler ediyoruz kocaeli bisiklet camiası olarak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 2004 yılında başlattığı amatör spor kulüplere malzeme desteği devam ediyor. Sporun tabana yayılmasına ve sporun yapılmasına yaşamsal katkı sağlamak amacıyla bu yıl 6.’cısı yapılacak olan malzeme dağıtımında 41 branşta 381 amatör spor kulübüne malzeme dağıtılacağı açıklandı.Sporu yaşam biçimi haline getirmiş olan 381 amatör spor kulübün malzeme ihtiyaçlarının tamamına yakınını karşılanacağını açıklayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Nurettin Arıcan, sporun tabana yayılmasına ve sporun yapılmasına yaşamsal katkı sağlanmasının amaçlandığı belirtildi.
Arıcan, “1 milyon 837 bin 355 TL.değerinde 68 bin 115 adet malzemeyi 6 Ocak 2010 (Çarşamba) tarihinde Interteks Uluslar Arası Fuar alanında açılış töreninden sonra sporcularımıza teslim edeceğiz. Buna göre bisiklet sporunda iki kulüpten 58 sporcuya 264 parça bisiklet malzemesi desteği vereceğiz. ”dedi.
06 Ocak 2010 Çarşamba INTERTEKS ULUSLAR ARASI FUAR ALANINDA Yapılan törenle bisiklet branşımızda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tarafından Kocaeli Bölgesi bisikletKuluplerimize Dağıtılacak Malzeme Listesi aşağıdaki gibi olacaktır.Bu malzemelrden yararlanacak kocaeli alt yapı bisiklet sporcularının gecekte türk bisikletine kazandırılarak üst düzey sporcu olamaları yönünde katkı sağlamsı dileğiyle,



Hoşçakalın......

BİSİKLET NO KULÜP ADI BRİSA SPOR KULÜBÜ
GENÇLİK SPOR KULÜBÜ
YAPILACAK MALZEME YARDIM
1- MAYO 29
2- KASK 29
3-ÇORAP 58
4-LASTİK (İÇ) 30
5-ASTIK (DIŞ) 20
6-AYAKKABI (BİSİKLET) 58
7-ARKA DİŞLİ 20
8-ZİNCİR 20

Hiç yorum yok: