17 Ocak 2017 Salı

2017 Basın Mensupları Bisiklet Dağıtımı


Merhaba Bisiklet dostlarım;

İzmit belediyesinin başlattığı "Haydi okula bisikletle" kampanyasına  şimdide "Haydi işe bisikletle" kampanyasının ve 2017 yılının ilk toplu bisiklet dağıtım törenleri Kocaeli deki tüm basın mensuplarına 223 adet bisikletleri Basın onur gününde izmit belediye başkanı bisiklet dost u Dr Nevzat Doğan tarafından teslim edildi.
Bisiklet dağıtım törenine 2012 londra olimpiyat oyunları bisiklet sporcumuz kemal Küçükbay ile 2016 Rio olimpiyat oyunları bisiklet sporcumuz Onur Balkan da katıldılar.
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 16 Ocak 1923'te İzmit Kasr-ı'nda basın toplantısı düzenleyerek Cumhuriyet ile ilgili fikirlerini ilk kez bu toplantıda belirtirken, Kocaeli Gazetecileri Cemiyeti 16 Ocak gününü Basın Onur Günü olarak kutluyor. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ve İzmit Belediyesi'nin organizasyonu ile bugün düzenlenen törenler Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başladı. Atatürk'ün basın toplantısını düzenlediği İzmit Kasr-ı ziyaret edildikten sonra törenin düzenlendiği Sabancı Kültür Merkezi'ne geçildi. Törene Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, ilçe belediye başkanları, 51 ilden gelen gazeteciler cemiyetlerinin il başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve gazeteciler katıldı. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu törende yaptığı konuşmada, "Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün 16 Ocak 1923'te yurttaşı olmaktan onur duyduğumuz cumhuriyetimizin ve onunla ilgili temel düşüncelerin paylaşıldığı basın toplantısının İzmit'te gerçekleşmesinin onurunu yaşıyoruz" dedi.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize bıraktığı en büyük miras Cumhuriyettir. Bu sıradan yediğimiz bir yemek gibi değil, teneffüs ettiğimiz havadan daha önemli bir kazanımımızdır. O gün o adımları attılar, onuru biz birlikte yaşıyoruz" diye konuştu.







Hiç yorum yok: