14 Haziran 2021 Pazartesi

2021 Avşa Triatlonu


Merhaba dostlar ;

Bisiklet branşından ayrılarak ayrı bir federasyon olan ve bizim diğer dalımız olan Triatlonun 2nci müsabakası Türkiye Triatlon Federasyonu ile Marmara Adalar Belediyesi'nin organizasyonuyla 12-13 Haziran tarihlerinde gerçekleşen Avşa Oral B Triatlonu'nda M1, M2, M3, Yıldız, Genç, Elit ve Yaş Grubu kategorilerinde toplam 517 sporcu mücadele etti.

İlk kez bir triatlon yarışının düzenlendiği Avşa Adası'nın başarılı bir sınav verdiğini belirten Yalçınkaya şunları söyledi: "Ben de dahil katılımcılarımızın çok büyük bir çoğunluğu ilk defa Avşa Adası'nda gelme fırsatı buldu. Hem adayı hem de parkurları genel olarak beğendiklerini görüyorum. Asfalt ile ilgili sıkıntıların giderilmesi ile önümüzdeki seneden itibaren Avşa'nın önemli bir triatlon şehri haline geleceğine inanıyorum."

Türkiye Triatlon Federasyonu Yönetim Kurulu'nun yanı sıra Marmara Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Uzuner, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni temsilen Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Deniz, Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Yahya Akduman, Belediyespor Kulüp Başkanı İrfan Sarıgül ile Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdür V. Bilal Gölen'in de hazır bulunduğu Avşa Oral B Triatlonu, ödül töreni ile birlikte sona erdi.

Katılan tüm kulüp ,sporcu ve ailelerine ile emeği geçenlere teşekkür ediyor.dereceye girenleri de tebrik ederiz.


























 

Hiç yorum yok: