6 Şubat 2022 Pazar

2022-TUNCER SALİHOĞLU TÜRKİYE DAĞ BİSİKLETİ ŞAMPİYONASI /ALANYA





Merhaba bisiklet dostlarımız;

Biz bisikletçiler için Uzun  sayılacak bir aradan sonra tekrar Alanya ilçemizde sezonun ilk yarışmasında bir araya geldik.Geçirdiğimiz demokratik bir seçim ortamından sonra yeni oluşan yönetimimizle birlikt iş başladık camiamız için hayırlı olur inşallah.Benim de yıllarca antrenörlüğümü yapan merhum Sakarya  bisikletinin bu günlere gelmesinin temellerini atan ve mücadelesini son nefesine kadar bisiklet ile veren sayğın insan kendisini federasyon tarafından yapılan bir mevlüt ilde andığımız 
TUNCER SALİHOĞLU TÜRKİYE DAĞ BİSİKLETİ ŞAMPİYONASI YAPILDI

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile Alanya Kent Ormanı (Kızılalan)’ nda Tuncer Salihoğlu Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası 220’ ye yakın sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.


Şampiyona da kadın ve erkek olmak üzere master, genç, yıldız A U17, yıldız B U15, elit ve U23 kategorilerinde bisikletçiler pedal çevirdi. Büyük kadınlarda birinci Pelin Altekin, ikinci Helin Altekin ve üçüncü Havvanur Arslan oldu. Erkeklerde ise birinci Abdulkadir Kelleci, ikinci Emre Yavuz ve üçüncü Ahmetcan Akpınar oldu.  Genç kadınlarda birinci Ekin Ereke oldu. Genç erkeklerde birinci Emre Yuca, ikinci Ayberk Güngör ve üçüncü Halil Nezir oldu.

 

Şampiyonanın ödül töreninde Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Dereceye giren sporculara madalyalarını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı ve organizasyon yetkilileri verdi.

Müsabakaların yapılmasında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz.

Katılan külüplerimizi ve dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyoruz.










 

Hiç yorum yok: